Welkom!

Welkom op de website van Skills Certificate. Dé site om meer te weten te komen over manieren waarop jij jezelf kunt verbreden en ontwikkelen. Tijdens verschillende trainingen wordt er onder leiding van professionele trainers gewerkt aan een aantal vaardigheden waarvan wij overtuigd zijn dat ze van veel waarde zijn.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontwikkelen en verbeteren van je persoonlijke leiderschapskwaliteiten, maar ook aan het presenteren van jezelf en de route naar succes. Tijdens een van onze cursussen kom je erachter hoe dat nu werkelijk in elkaar steekt. Onder de vlag van de Student Union zorgen wij ervoor dat jij het maximale uit jezelf kunt halen.

Skills Certificate, Unlock your potential!

Nieuws

Onderstaand overzicht geeft de meest recente nieuwsberichten van de Skills Certificate commissie weer.

Nieuwe commissie gezocht!!

Na 3 trainingsdagen en een trainingsweekend te hebben georganiseerd is het tijd om het stokje over te geven aan een nieuwe commissie. Op 10 april zal de 2016/2017 Skills Certificate commissie van start gaan met het organiseren van een uniek trainingsjaar. Lijkt het jou wat om proffesionele trainingen te organiseren voor enthousiaste ambitieuze studenten en weet jij welke skills er geleerd moeten worden in het studentenleven?

Stuur een mail met je interesse naar a.r.derkink@utwente.nl