Kortingen

Korting Wilminktheater Muziekcentrum Enschede

Met je UnionCard heb je ook een abonnement op de online Ticketshop van Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede. Dit betekent dat je als UnionCard houder leuke voorstellingen en concerten kunt bezoeken met erg veel korting! Een korting van altijd 50% op de basisprijs van door SME geselecteerde theater- en concertkaarten.

Van cabaret tot musicals en van pop tot klassiek; er is voor ieder wat wils. Bestel, betaal en print je kaarten snel en simpel via de Ticketshop.

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwe aanbod? Laat je e-mailadres achter in de ticketshop en je ontvangt het nieuwste aanbod elke maand in je mail.

Klik op onderstaande link om direct naar de ticketshop te gaan: Ticketshop

Lees meer over Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

2 voor de prijs van 1 bij Metropool

Als je op de affiches van Metropool bij een voorstelling het UT logo ziet staan dan mag je op vertoon van je UT collegekaart een introducé meenemen.

Hoe gaat het in zijn werk:
- Men kan in de voorverkoop een ticket kopen (via www.metropool.nl, of aan de dagkassa van Metropool ma-vr 12:30 - 17:30). Of aan de deur op de avond zelf.
- Op de avond meldt diegene zich bij de Metropool kassa met zijn of haar geldige UT collegekaart en wordt er een tweede, 'studenten ticket' uitgedraaid.
Studenten kunnen dan met zijn tweeën naar binnen, dus 2 voor de prijs van 1 (uiteraard mits niet uitverkocht). De introducée hoeft zelf dus niet in het bezit te zijn van een pasje.

Voor meer informatie: Metropool

Concordia: Uit in hartje centrum

Naar film of theater in hartje binnenstad? Dan ga je naar Concordia Film | Theater | Expositie. Pal aan de Oude Markt, boven eetcafé Sam Sam zitten de twee bioscoopzalen. Daar draaien de mooiste films uit binnen- en buitenland.
Ook bevindt zich daar het mooiste theater van de stad. In de theaterzaal zie je als een van de eersten de nieuwe shows van bekende cabaretiers zoals Youp van ’t Hek, Lebbis en Sara Kroos. Ook kun je naar indrukwekkende toneelvoorstellingen, muziektheater en improvisatietheater van bijvoorbeeld de Nachtgasten.
Is de film of de voorstelling afgelopen? Dan kun je je meteen in het uitgaansleven storten!

Sneak preview
Elke derde woensdag van de maand is het tijd voor De Huiskamer; de sneak preview van Concordia. Laat je samen met je vrienden verrassen door een exclusieve voorpremière. Niet te downloaden zo gezellig!

Op vertoon van je Studentenkaart krijg je standaard € 1,- korting op reguliere films.
Ook bij veel van de theatervoorstellingen hanteert Concordia een speciale prijs voor studenten. Informeer bij onze kassa.

Concordia Film Theater Expositie
Oude Markt 15 / Langestraat 56, Enschede
053-4300999
Voor meer informatie: Concordia Film | Theater | Expositie

Concerten voor 5 euro!

Op vertoon van studentenkaart/OV jaarkaart of CJP kun je voor 5 euro* per persoon naar een concert van Orkest van het Oosten! Je hebt dan een plaats op de koorbanken (achter het orkest). Kaarten zijn verkrijgbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 12:00-16:00u aan de kassa van Podium Twente en op de avond van het concert bij de kassa van het Muziekcentrum.
*exclusief € 1,25 servicekosten
Voor meer informatie: Orkest van het Oosten


Powered by AdminoMonito 2006)